FUCHS je globalna grupa podrijetlom iz Njemačke koja razvija, proizvodi i prodaje maziva i povezane specijalizirane proizvode već više od 90 godina.

Čini više, budi brži, jači!

Za gotovo sva područja primjene i sve industrijske grane. S oko 58 poduzeća i više od 5700 zaposlenika diljem svijeta, grupa FUCHS vodeći je neovisni dobavljač maziva.

Za gotovo sva područja primjene i sve industrijske grane

Proizvodni program grupe FUCHS sadrži više od 10.000 proizvoda i povezanih usluga u šest ključnih kategorija:

Diljem Hrvatska i regije tim od 27 zaposlenika naporno radi kako bi osigurao zadovoljstvo naših kupaca. Bez obzira na zahtjeve, Fuchs Maziva d.o.o. nudi idealno mazivo za specifične primjene i procese kupaca.

Kupujte sada
Fuchs oil and serum group

U našem tehnološkom centru brzo i učinkovito povezujemo interdisciplinarnu stručnost razvijajući inovativna rješenja za podmazivanje kako bismo iz dana u dan zadovoljavali zahtjeve današnjice, ali i sutrašnjice.

Blisko surađujući s kupcima, FUCHS razvija holistička, inovativna i posebno prilagođena rješenja za najraznovrsnije primjene. Kao proizvođač maziva, FUCHS zastupa visoke performanse i održivost, sigurnost, pouzdanost, učinkovitost i smanjenje troškova. FUCHS zastupa obećanje: tehnologija koja se isplati.

FUCHS ima više od 100.000 kupaca u sljedećim industrijama: dobavljači automobilske opreme i usluga, OEM, eksploatacija i istraživanje, metalurgija, poljoprivreda i šumarstvo, zrakoplovna industrija, proizvodnja električne energije, strojarstvo, građevina i promet, industrija čelika, metala i cementa, prehrambena industrija, proizvodnja stakla, lijevanje, kovanje i mnoge druge industrije.