Plaćanje i dostava

PLAĆANJE ROBE
Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti prodavatelju, trgovačkom društvu Fuchs maziva d.o.o., jednim od sljedećih načina plaćanja:

• Virmanski - općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
• American Express® jednokratno
• Diners® jednokratno
• Mastercard®, Visa, Maestro® ili MB Plus jednokratno

Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.

Plaćate li virmanski, nakon kreiranja Vaše narudžbe, na Vaš mail stići će svi potrebni podaci za ispunjavanje naloga za prijenos (opće uplatnice). Vaša narudžba rezervira artikle i količinu. Uobičajeni model plaćanja je 01 (plaćanje po računu), ali neke banke imaju svoje oznake. Možete ostaviti nalog i bez broja modela, ali najbolje je kontaktirati Vašu banku ukoliko sustav prijavljuje grešku. U poziv na broj svakako upišite broj narudžbe (koji ste dobili na mail s potvrdom Vaše narudžbe). Taj broj služi za brže povezivanje Vaše uplate s narudžbom.

Uobičajeno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka je maksimalno 48 sati. Fuchs-maziva.hr čuva rezervaciju 3 dana. Rezervacija se može i produžiti na Vaš zahtjev, ukoliko kontaktirate administratora na fuchs-hr@fuchs.com. Roba se isporučuje nakon što je iznos prebačen na žiro račun.

Koristimo WebPay servis za Internet naplatu tvrtke Monri Payments d.o.o. koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao što je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana korištenjem posljednje verzije TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Fuchs-maziva.hr webshop ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama

IZJAVA O KORIŠTENJU WEBPAY-A

www.fuchs-maziva.hr koristi WebPay servis za online plaćanja.

WebPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WebPay kupcu i trgovcu osigurava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama, što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WebPay ima. WebPay koristi SSL certifikat 128 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

DOSTAVA
Trošak za sve pošiljke do 50,00 € je 6,00 € a za pošiljke iznad 50,00 € dostava je besplatna i bez dodatnih troškova, bez obzira na način plaćanja.

Dostavljanje i trošak dostave se vrši samo na teritoriju Republike Hrvatske.

Izuzev pretprodaje, većina proizvoda se u regularnoj prodaji šalje u roku od 2 do 3 radna dana i dostavlja u roku od 1 do 2 radna dana od slanja za većinu destinacija u Hrvatskoj (za otoke i manja mjesta, pošiljke se dostavljaju prema rasporedu EUROSENDER-a).

U pravilu se zaprimljene narudžbe obrađuju sljedeći radni dan (od ponedjeljka do petka) i kupcu (primatelju pošiljke) šalju u roku 24 sata. Izuzetak su akcijski i sezonski periodi kada, zbog povećanog broja narudžbi, priprema pošiljki može iznimno potrajati duže od 24 sata.

Tranzitno vrijeme s EUROSENDER-om je 1-2 dana za dostave na području Republike Hrvatske.

Tranzitno vrijeme ovisi o kurirskoj službi, obavijesnog su karaktera i nije zajamčeno.

Nakon narudžbe primit ćete:
• potvrdu narudžbe putem emaila, u roku od nekoliko minuta od potvrde narudžbe
• obavijest da je narudžba poslana EUROSENDER-om putem emaila s brojem pošiljke, najčešće u roku 1 radnog dana od potvrde narudžbe (izuzev perioda pretprodaje kad je očekivano vrijeme dostave duže)
• najavu da Vam pošiljka stiže idući dan na adresu SMS-om od kurirske službe ako ste ostavili broj mobitela

Pošiljku možete pratiti putem linka Praćenje pošiljke iz Hrvatske i inozemstva – Eurosender.
Ukoliko je sadržaj pošiljke oštećen ili na bilo koji drugi način ne odgovara kupljenom, kontaktirajte nas putem emaila na fuchs-hr@fuchs.com bez odgode.