Tehnologija

Video blocked

Please change your cookies consent here to accept marketing cookies to watch the video

Uz API standardne klasifikacije koje se stalno poboljšavaju i kako bismo bili ispred polja, kontinuirano nadograđujemo naš asortiman koristeći vrhunska bazna ulja i najnovija dostignuća u tehnologiji aditiva.

Tijekom razvoja XP-a, proveden je opsežan razvojni program, nove formulacije su rigorozno isprobane i testirane i uspoređivane s renomiranim konkurentskim proizvodima u motorima istog tipa. Ovo istraživanje nam je pokazalo što je dalo najbolja poboljšanja u nizu zahtjeva i dovelo do lansiranja naše nove i poboljšane ponude motornih ulja.

RAZVOJ I ISTRAŽIVANJE

Imamo više od 400 kemičara, inženjera I specijalista u više od 40 laboratorija širom svijeta. Laboratoriji u Velikoj Britaniji izuzetno su dobro opremljeni i provjereni na najvišim razinama, imaju vrhunsku opremu i visoko obučeno osoblje s opsežnim znanjem o tehnologiji i primjeni.

NOVA SILKOLENE BOCA

S redizajnom naših malih pakiranja i naljepnica, dajemo vam najbolju moguću orijentaciju i smjernice.

Raspon maziva dostupnih današnjim motociklistima je opsežan i može biti teško razumljiv. Zato smo se pobrinuli da naša redizajnirana pakiranja SILKOLENE znače da odabir pravog proizvoda omiljenog britanskog brenda maziva za motocikle nikada nije bio lakši. Naš sustav naljepnica jasnih i definiranih boja brzo vas usmjerava na pravi proizvod. Od vozača skutera do klasičnog entuzijasta ili putnika na posao do svestranog trkača, lako možete pronaći najbolji SILKOLENE proizvod koji će točno zadovoljiti vaše potrebe.